Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
 
 
 
 
ΓΕΡΑΝΟΙ ΡΩΠΑΪΤΗΣ
Γερανοί Αχαρνές Αττική

2102433650
  6932728807
 
 
 
 
 
 
 
Εμπειρία & επαγγελματισμός
Η εταιρεία μας “ΓΕΡΑΝΟΙ ΡΩΠΑΪΤΗΣ” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιό συγκεκριμένα στις Αχαρνές, αποτελεί μία εταιρεία η οποία έχει κύριο μέλημα την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό της, με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση του συνεχώς αυξανόμενου πελατολογίου της.

Δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των γερανών και ανυψώσεων αναλαμβάνοντας με συνέπεια και επαγγελματισμό κάθε εργασία με γερανό και στοχεύοντας πάντα στην όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Διαθέτοντας γερανούς και μηχανήματα διαφόρων τύπων, σε άριστη κατάσταση, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την άμεση, σωστή και κυρίως ασφαλή φόρτωση, εκφόρτωση, μεταφορά και ανύψωση παντός είδους φορτίου στις Αχαρνές και όλη την Αττική.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Σύγχρονοι γερανοί
Η εταιρεία μας φροντίζει συνεχώς να αναβαθμίζει και να ανανεώνει τα ανυψωτικά μηχανήματα και όλο τον εξοπλισμό της προκειμένου να μπορεί να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους συνεργάτες της.

Έχοντας εξυπηρετήσει μέχρι σήμερα ένα μεγάλο αριθμό πελατών στις Αχαρνές και σε όλη την Αττική, η εταιρεία μας, έχει αποκτήσει όλη εκείνη την πείρα που χρειάζεται για να μπορέσει να ανταπεξέλθει ακόμα και στις πιό δύσκολες και σύνθετες εργασίες.

Όποιες λοιπόν και αν είναι οι ανάγκες σας για μεταφορά ή ανύψωση φορτίων που χρήζουν χρήσης γερανού, δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε με την εταιρεία “ΓΕΡΑΝΟΙ ΡΩΠΑΪΤΗΣ” στις Αχαρνές Αττική. 

Με πολυετή εμπειρία, συνέπεια, εγγυημένη ασφάλεια και αξιοπιστία είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και να προτείνουμε λύσεις σε οποιαδήποτε εργασία με γερανό έχετε για εμάς.
 
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση για την εργασία
που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα τις Αχαρνές και όλη την Αττική.